oolsztyniak, haha to jakis mix krzesla biurowego z suszarka i parowarem
Nie wiesz co kupić na prezent, zajrzyj tu a na pewno coś
Zwiń
X
-
stali ch... po ciemku i z lornetki strzelali jak wyprzedzałem naprzeciwko zjazdu na stacje....takie typowe miejsce na wylocie z miejscowości gdzie się wleczesz za tym tirem 10min wcześniej a tu prosta i kusi....przeciąłem lewoskręt ,wysepkę i podwójną ciągłą....po długich negocjacjach zeszli z 700zł na 400zł.....ładnie sie zaczyna jazda skodzianka....nawet 500km nie zrobiłem a tu zonk....dopiero drugi mandat w zyciu...od razu jak wróciłem do domu to przełozyłem zestaw CB ze starego poczciwego lanosa....kabel troche za krótki ale pierd....le narazie tak pojeżdże aż to ogarne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlenaJa CB mam a i tak mandat raz w roku gwarantowany :roll:
DANIEL1987, wiec -400 na prezent , będzie symbolicznyByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
DANIEL1987, sorry ale jak Ty tak jeździsz to zostawię to bez komentarza... Lewoskręt... wysepka... nie powiem bo na ciągłej mi się zdarzy, ale jak widzę co jest grane i nie ma skrzyżowań, ale to to już przegięcie pały było. Nie wiem dlaczego akurat wszyscy to tak lekko przyjęli...
Taki offtop
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BialyNie wiem dlaczego akurat wszyscy to tak lekko przyjęli...
Zastrzelić go czy jak? :?
Jego jazda , jego auto , jego kasa więc niech się martwi.
Dostał nauczke i tyle w temacie.
A jak Ci powiem , że wyprzedałem na ciągłej + przejście dla pieszych + wysepka + lewoskręt + pod prąd + kolejne przejście + skrzyżowanie i do tego przekroczenie prędkości o 96 km/h * .... To też dasz mi nauczke? :shock:
Grałem w najnowszego nfs'aByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123policjanci tez chca Ci prezent zrobic :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez oolsztyniakmarlena napisał/a:
Ja CB mam a i tak mandat raz w roku gwarantowany :roll:
ja też i na dodatek trafił mi się dwa razy
Sorki za OT
Komentarz
-
-
dopiszę się do offtopa...
robię miesięcznie minimum 9 tysi km.
Nie powiem że nie bo też nie raz zdarza się wyprzedzać w dość ciężkim miejscach,
kto podróżuje na trasie K-ce; Olkusz; Kraków. zna przypadłości tego odcinka,
tyle że na te km robione dziennie zawsze CB mam on i zawsze odpala się przy przekręceniu stacyjki.
Nie jeżdżę spokojnie bo niestety pracodawca mi na to nie pozwala.
mając do objechania
Kraków, Wieliczkę, Niepołomnice, Bochnię, Brzesko, Myślenice i wyjeżdżając z K-ce o 11 raczej ciężko jest rozwieść w każdej z tych miejscowości minimum 7 pkt...
w czasie :shock:
Ale jakość Bogu dzięki daję rade bez bliskich spotkań z niebieskimi :roll:
Kończąc temat tak dość dziwnie się czyta posty typu "jak mogłeś wyprzedzać na wysepce + ciągła" bo niby nikt tak nie robi,
dziwne że nikt nie napisze, jak możesz jechać na przeciwmgielnych tylnych kiedy pojazdy za tobą są oddalone o 10m :shock:
Czemu włącza się kierunek dopiero po zatrzymaniu się auta :shock:
czemu w ostatniej chwili hamujemy przed słupem foto z 100 do 40 :shock:
tak mi się nazbierało jakoś
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DANIEL1987mi szkoda bylo magnesu postawic na blache nowej skodzie.....miałem naklejke przykleic....tylko 500km....starym autem tylko raz w zyciu mialem mandat...a kilkadziesiat tys km na karku ....radio cb w 95proc na ON...teraz tez juz i w skodzie emelka stoi i bez radia sie nigdzie nie rusze...
Komentarz
-
Komentarz